Sunday, May 8, 2011

Στην ταβέρνα Βότσαλο στο Κερί

Στο όμορφο Κερί βρεθήκαμε την Πρωτομαγιά, παρόλο που ο καιρός, δεν ήταν και ο ιδανικότερος γι΄ αυτή τη μέρα. Η συννεφιά που σκέπαζε το όμορφο αυτό μέρος, πιο πολύ θύμιζε χειμωνιάτικη μέρα, παρά Μαγιάτικη.


Για την ταβέρνα Βότσαλο στο Μαραθία, σας έχω ξαναπεί. Για άλλη μια φορά δεν φωτογράφησα το πολύ όμορφο ντεκόρ από βότσαλα που έχει το μαγαζί. Την άλλη φορά ήταν βράδυ. Τώρα το ξέχασα! Δεν ξέχασα όμως να φωτογραφήσω τις νοστιμιές που φάγαμε. Αν βρεθείτε εκεί, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη μαραθιώτικη σαλάτα, που σερβίρεται σε ζυμαρένιο μπωλ αντι για σαλατιέρα. Δοκιμάστε επίσης το μαραθόψωμο, που είναι γμιστό με μάραθο και άλλα καλούδια. Οι μπριζόλες ήταν τόσο μεγάλες, που έβγαιναν έξω από το πιάτο όπως βλέπετε! Τα ορεκτικά τους, τα κύρια πιάτα, τα γλυκά, όπως και οι τιμές, ήταν πολύ καλές! Θα το ξαναεπισκφτώ σίγουρα και θα βγάλω και φωτό να δείτε και το έσω/έξω του!



Τέλος, να ευχηθώ σε όσες γιορτάζουν σήμερα, χρόνια πολλά! 

6 comments:

  1. Ξετρελάθηκα από τις λιχουδιές! Ή τα πιάτα ήταν μικρά ή το φαγητό μπόλικο!!!

    ΥΓ: Το σχόλιό μου χάθηκε από την προηγούμενη ανάρτηση; Κρίμα! Απλά έλεγε πόσο σε θαυμάζω που δεν είσαι μία τυπική καθηγήτρια, αλλά αυτό το παραπάνω που σε κατατάσει στις εκπαιδευτικούς που καλλιεργούν την ψυχή, τα χαρίσματα και το πνεύμα των παιδιών!!!

    ReplyDelete
  2. Ολο βολτες εισαι Κικη και μας ξεσηκωνεις.Καλη εβομαδα να εχεις.

    ReplyDelete
  3. Ξυπνάς αναμνήσεις και ανοίγεις ορέξεις!!!

    ReplyDelete
  4. Μαρίνα οι μερίδες ήταν μεγάλες!

    Το σχόλιό σου είναι στο άλλο μου μπλογκ, στο Όνειρα με Θέα :-)

    Δημιουργία το ξέρω :-)

    Ωωωω Καλώς τον κηπουρό. Είχες πάει μάλλον ε; Χαχα! Να ξανάρθετε!

    ReplyDelete
  5. Η πρώτη φωτογραφία Κική είναι πανέμορφη!

    ReplyDelete
  6. Μάγδα ευχαριστώ!

    ReplyDelete